Изтеглете и разпечатайте своята ПОКАНА ТУК

НПМГ организира дарителска кампания

Националната природо-математическа гимназия „ Акад. Л. Чакалов“ е доказазала своето име и традиции със спечелените отличия и медали на национални и международни форуми и с поглед, насочен към бъдещето на модерното дигитално образование.

2018 година е емблематична за НПМГ- Гимназията празнува своя 50- годишен рожден ден с Тържествен юбилеен концерт –спектакъл, който ще се проведе на 14.06.2018г. в зала 1 на НДК от 19,30 ч. под патронажа на Красимир Вълчев, министър на образованието и науката и с любезната подкрепа на Столична община, която осигури безвъзмездното ползване на залата.

В спектакъла ще се представят талантливите ученици на НПМГ; ученици от училища- партньори като 107 ОУ „ Хан Крум“, НУТИ, 144 СУ „ Народни будители“; приятели на НПМГ – ВТФ „ Врабчетата“, балет „ Веда-джуниър“, танцов ансамбъл „ Бобов дол“; звездните гост- изпълнители, лица на кампанията „ Успели българи дават личен пример“ и изненадата в спектакъла – очаквайте скоро…

Достъпът до концерт- спектакъла в НДК е с покани, които можете да свалите/ принтирате от официалния сайт на НПМГ, да получите на място в канцеларията на Гимназията или в деня на спектакъла ( 14.06.18г.) от момичетата и момчетата на НПМГ пред зала 1 на НДК часове и минути преди началото на концерта. Поканите са БЕЗПЛАТНИ !

Ученици, учители, родители, гости и приятели на НПМГ , бъдете част от тази феерия на таланта и емоцията! Нека празнуваме заедно рождения ден на любимото училище!!!

Изтеглете и разпечатайте своята ПОКАНА ТУК

Дарителска кампания

НПМГ организира дарителска кампания- набиране на средства за подпомагане на дейностите, свързани с юбилейните чествания на 50- годишнината на Гимназията. Средства можете да дарите по банков път на Сдружение „Училищно настоятелство“, с председател г-жа Нели Илиева, БУЛСТАТ 177200388:

Банкова сметка (IBAN): BG30UNCR70001523129129
Банков код / SWIFT / BIC: UNCRBGSF
Получател: Сдружение „Училищно настоятелство“
Основание за плащане: Подпомагане на дейностите, свързани с юбилея.