Приятели и съмишленици на „Аз мога тук и сега”, имаме SUPER новина!

На 28 март (събота) от 10:00 „Походът на вдъхновителите” ще се случи не къде да е, а в една от най-прекрасните европейски столици! Програмата и лекторите, моля вижте по-долу в страницата. Участието в събитието е  безплатно!

Трябва да се регистрирате в системата и после да влезете и да изберете „Поход на вдъхновителите” – > запиши се! На следния адрес

Градът, който расте, но не старее, ще обогати културната си и образователна програма за месеца с едно истинско значимо събитие – „Поход на Вдъхновителите” на „Аз мога – тук и сега”!

По традиция Вдъхновителите, като едновремешни възрожденци обикалят страната надлъж и на шир, за да достигнат до всеки град, всяко училище и читалище, да се срещнат с местните /деца, учители, родители и…/, да им дадат от своето вдъхновение, знания и мотивация за успех в живота.

Ще бъдат поканени приятели и колеги, както и ученици и учители от местните училища. Вратите ще бъдат широко отворени за всички, които искат да посетят отворената дискусия и лекциите на Вдъхновителите на „Аз мода – тук и сега”.

Очакваме ви всички с нетърпение 28 март (събота), 10ч. в Интерпред!

Място на провеждане
ИНТЕРПРЕД – СТЦ СОФИЯ АД
Зала „София“
бул. „Драган Цанков“ No. 36 – виж карта
гр. София 1040

„Аз мога – тук и сега” – Поход на вдъхновителите