Дата и час: 17.03.2017, 19:00;

Място: Военен Клуб, ул. “Цар Освободител” 7

Дрескод: “Red & Black”;

Музика: Поп, рок и метъл;

Цена: 5 лв до 16.03, 7 лв ако си вземете на входа или на 17.03;

 

Тази година НГДЕК „Константин-Кирил Философ“ и НМУ „Любомир Пипков“ ни канят на ежегодния им благотворителен бал. Целта е да се да се съберат парични средства за благотворителна кауза.

 

Каузата, която ще подкрепим тази година, е Holiday Heroes. Holiday Heroes са неправителствена организация, която всяка Коледа и Великден събира хранителни пакети, които тогава занася на най-нуждаещите се, за да направи празниците им една идея по-светли.

 

Ще имате възможността да закупите билети за томбола с награди, осигурени благодарение на Мобилтел, Coca-Cola, LG electronics, Leo’s Pizza & Tratorria, Смарт Комуникейшънс и др. Наградите включват: Huawei P9 Lite, оригинални аксесоари и мърчандайз на Coca-Cola, ваучер за вечеря за двама в Leo’s Pizza & Tratorria, продукти на LG Electronics и други.

 

Като гости тази година ще имаме възможността да се изявим в 10 минутна квота която ни е осигурена. Всички желаещи певци и танцьори трябва да се свържат с представител на ученическия съвет.

 

Всичките средства получени от билети за събитието или за томболата ще бъдат дарени на Holiday Heroes.

 

Билети може да си закупите от представителите на Ученическия съвет.
Дрескодът е задължителен, като ще трябва да се облечете в черно и/или червено, или да носите аксесоар в един от двата цвята. Консумацията на алкохол, цигари и други упойващи средства е забранена. Лица, във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допуснати на събитието.

Благотворителен бал „Black & Red Night“