Национална природо-математическа гимназия "Акад. Любомир Чакалов"

Проект “Обичам моето училище”

Щастливи сме да ви съобщим, че НПМГ “Академик Любомир Чакалов” – гр. София, спечели дарение по проект “Обичам моето училище” от LightSource charity.
По проекта ще бъде изработен красив интериорен дизайн на гимназията, като стаите, коридорите и фоайетата ще бъдат естетично украсени и в тях ще витае творческа и креативна атмосфера.
Доброволчески групи от ученици, учители и родители ще изработват мебели от рециклирани материали за фоайетата, където ще бъдат създадени кътове с “Цветя Чистачи” и “Билкови градинки” в класните стаи – които ще пречистват въздуха.
Поздравяваме екипа, който през следващите две години ще работи по проекта и се надяваме с много вдъхновение и позитивизъм от страна на всички да направим училището приятно и позитивно място за учене:
Директор – г-н Ивайло Ушагелов; Мениджър – Галина Иванова; Литератор – Николай Костов; Фотограф, Пиар, Фейсбук и Ютуб – Александър Милушев, Уебсайт – Нели Георгиева, Декоратор – Ася Георгиева и помощници Ангелинка Ангелова по проект “Артистични фоайета” и Иван Станков по проект “Децата и цветята”