Национална природо-математическа гимназия "Акад. Любомир Чакалов"

HomeBox Tea – стартъп бизнес – “Тийноватор”

Представяме Ви HomeBox Tea, който завоюва II-ро място в програмата за създаване на стартъп бизнес ,”Тийноватор” на 20.05.2023:
“Това, което започна като проста идея, скоро прерасна в изключително начинание, което ни тласна към върховете на успеха. С поглед към възможностите и споделена любов към чая, ние тримата – Татяна Петкова, Вероника Чоголянска и Атанас Сирачков, с помощта на други две ученички, представителки на престижни гимназии в София (Анелия от СГСАГ и Пламена от ПЧМГ), основахме собствена марка чай, подходящо наречен „HomeBox Tea“.
Изправени пред жестока конкуренция с други иновативни начинания, с непоклатима решителност и вяра в превъзходството на нашия чай, ,,HomeBox Tea” спечелихме призовото второ място от 70 отбора с 600 участници в програмата. С нашата упорита работа, прецизно внимание към детайлите и истинска страст към продукта, впечатлихме всички, които опитаха нашия чай, включително и съдиите.


Също така идеята ни е представена в статия на Forbes:
https://forbesbulgaria.com/2023/05/26/forbes-soteen-teenovator2022-2023/?fbclid=PAAaa6Q7uCsREhhE-4FMnynPsrQJCW78OdFtwQC9jm_6KC1thuihm3Ar1TPfI
Дадохме интервю за БНР в предаването “Гласът на Столицата”: https://bnr.bg/sofia/post/101832296


Чаят е от български билки, които се берат от билкари в малките населени места в Централна Стара планина. Опаковките ни са рециклируеми, а скоро пакетите ни ще бъдат и компостиращи се, с цел да се премахне максимално пластмасата в опаковката. Още едно от предимствата, които предлагаме, е това, че всеки е свободен да създава собствени комбинации от билките ни в онлайн пространството. Можете да си поръчате през социалните мрежи (Instagram и Facebook) или да пробвате комбинациите направени за нашите партньори – заведения.


От 28.05 до 11.06 е и времето за предварителни поръчки. Можете да намерите билките в нашия Instagram профил.
Linktree към всички места, където може да се свържете с нас:

https://linktr.ee/homeboxtea?fbclid=PAAaYhQSc4y1mGaOpVqTWv_GsxzsfrEB0x0Gpt-eU3C7QtKU9MSrOdh3NrpM8

Автор: Татяна Петкова, Вероника Чоголянска и Атанас Сирачков